Vår Björkved i Stockholm

Björkved i Stockholm

björkved vedexpress

Vår björkved

Vedexpress erbjuder högkvalitativ björkved som är både torkad och förvarad inomhus för att säkerställa dess utmärkta kvalitet. Veden är torr och redo att användas som bränsle i eldstäder eller kaminer och har en fuktighetshalt på mindre än 18%, vilket gör den idealisk för att skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem.

Vedexpress erbjuder två olika förpackningsalternativ för vår björkved.

Den första är en 30-liters/10 kg säck, och den andra är en 40-liters/15 kg säck.

Båda alternativen är praktiska och lätta att hantera, vilket gör dem idealiska för både hemmabruk och professionell användning.

Vedträna är kapade till 30 cm, vilket gör dem lämpliga för de flesta typer av eldstäder och kaminer. En säck 40 liter/15 kg ved innehåller mer än 64 kwh energi, vilket ger tillräckligt med värme för att hålla ditt hem varmt och bekvämt under en längre tid.

check

Klimatsmart samfrakt

Vedexpress tar hand om både våra kunder och vår planet genom att fylla våra bilar och göra flera leveranser på en och samma resa. Detta innebär att du som kund inte behöver betala extra för onödig transport och vi minskar vår klimatpåverkan genom att minska antalet resor vi behöver göra.Genom att optimera våra leveranser kan vi också minska vår användning av bränsle och därmed minska utsläppen av skadliga gaser som påverkar vår jord. Vi är övertygade om att varje liten handling räknas när det gäller att ta hand om vår miljö, och vi gör vårt bästa för att bidra till en bättre framtid.Genom att välja oss som din leverantör kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter samtidigt som du gör en insats för miljön. Vi är stolta över vårt engagemang för hållbarhet och strävar alltid efter att hitta nya sätt att minska vår påverkan på planeten.

Beställ din ved idag

Gör din beställning av ved via vårt orderformulär redan idag.