Vanliga frågor vid beställning av ved

Vanliga frågor om ved

Om vi har ved inne på lagret, kan du förvänta dig att din beställning levereras om ungefär två dagar. Vi meddelar alltid leveransdatumet till dig efter att du har lagt din beställning för att du ska vara informerad om när du kan förvänta dig din ved.

När du beställer ved leverans av oss, har du möjlighet att betala på plats vid leveransen. Vi erbjuder två betalningsalternativ – kortbetalning via iZettle kortläsare eller Swish. Om du föredrar att betala innan leveransen, kan du enkelt göra det genom Swish.

Vi förstår att det kanske inte alltid passar dig att vara hemma när vi levererar din ved, men oroa dig inte. Om du väljer att betala i förväg, kan vi leverera din ved utan att du behöver vara hemma för att ta emot den. Du kan istället lita på att vi lämnar vedbeställningen på en lämplig plats på din tomt eller i din trädgård.

Vi hoppas att dessa betalningsalternativ gör det enkelt och bekvämt för dig att beställa ved från oss. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller önskemål om din vedbeställning.

Nej, vi skickar bild på leveransen därefter görs betalningen via swish. 

Du kan hämta veden direkt via vårt lager i Industrivägen 20, 191 62 Sollentuna, vardagar 08:00 – 17:00. Ring gärna oss innan för att säkerhetställa att personal finns på plats. Vi kan även hjälpa dig att lasta på din släpkärra eller pickup.

Självklart, du kan ringa oss på telefonnummer 08-580 044 09 för att få en offert.

Beställ din ved idag

Du kan enkelt och bekvämt beställa ved genom att använda vårt orderformulär. Genom att fylla i de nödvändiga fälten i formuläret kan du snabbt placera din beställning och få din ved levererad till dig.