Köpa ved, från 99kr per säck

Köpa ved är en handling som går långt bortom en enkel ekonomisk transaktion. Det är ett steg mot en varmare och mer inbjudande atmosfär i ditt hem, en koppling till traditioner och naturen, och en möjlighet att dela stunder med familj och vänner.

Så när du överväger att köpa ved, tänk på det som mer än bara en affär. Det är en möjlighet att skapa värme, gemenskap och hållbarhet i ditt hem och ditt liv.
köpa ved

Köpa ved, tryggt och enkelt

När du beställer ved av oss levererar vi med hemtransport inkluderat i priset. Detta gäller om du bor i Stockholm.

Beställ ved direkt via oss och ni är enbart ett par klick ifrån att elda!

Vad tycker våra kunder

björkved 40 liter - fler än 50 säckar

>50 säckar björkved

40-liters säckar
Offert

Inklusive hemleverans

björkved 40 liter - 50 säckar

50 säckar björkved

40-liters säckar
5450kr

Inklusive hemleverans

björkved 40 liter - 30 säckar

30 säckar björkved

40-liters säckar
3570kr

Inklusive hemleverans

björkved 40 liter - 15 säckar

15 säckar björkved

40-liters säckar
1935kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - 15 säckar

15 säckar björkved

30-liters säckar
1785kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - 30 säckar

30 säckar björkved

30-liters säckar
3270kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - 50 säckar

50 säckar björkved

30-liters säckar
4950kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - fler än 50 säckar

<50 säckar björkved

30-liters säckar
Offert

Inklusive hemleverans

Köpa ved - billiga priser

Transport inkluderad

Vid beställning av ved från oss ingår hemleverans i priset, och vi levererar den ända fram till din dörr, förutsatt att beställningen är inom Stockholm.

Bärhjälp

Vi erbjuder även bärhjälp mot en kostnad på 300 kr.

Billigare leveranser med samfrakt

Samtransport är ett system där flera olika individer eller företag buntar samman sina leveranser för att både sänka kostnaderna och minska miljöpåverkan.

Genom att samtransportera våra leveranser kan flera personer dela på transportkostnaderna och samtidigt reducera antalet lastbilar på vägarna.

Detta resulterar i minskade utsläpp av koldioxid och andra skadliga ämnen, samtidigt som det gör våra leveranser mer kostnadseffektiva för dig som kund.

Samtransport är en utmärkt lösning för både företag och enskilda personer som vill göra en miljömässig insats och samtidigt spara pengar.

Snabba och klimatsmarta leveranser

köpa vedAtt köpa ved är en handling som går långt bortom den enkla inköpsprocessen. Det är en tradition som knyter samman människor med naturen och det varma skenet av en brasa. Det är ett sätt att säkra värmen under vintermånaderna och skapa en mysig atmosfär i hemmet.

För många har ved varit en pålitlig källa till värme i generationer. Den har en lång och imponerande historia som energikälla och har visat sig vara effektiv och pålitlig. När du köper ved, investerar du i din bekvämlighet under kalla dagar och nätter. Det är en garanti för att du kommer att ha tillräckligt med bränsle för att hålla dig varm, oavsett väderförhållandena.

Köp av ved är också en årlig ritual för många. Det markerar övergången från sommar till höst och senare till vinter. Det är en handling som förbereder oss för de kalla månaderna och skapar en förväntansfull stämning i hemmet. När den första brasan tänds, är det som att starta en säsong av mysiga kvällar och gemenskap.

Sammanfattningsvis är köpet av ved mer än bara en praktisk åtgärd. Det är en tradition, en källa till värme och gemenskap, och en handling som förenar oss med naturen och vårt kulturarv. När du köper ved, investerar du i en rikare och mer meningsfull upplevelse av livet.

köpa ved

Lägg din beställning