Ved, med klimatsmarta leveranser

Ved är en av de äldsta och mest pålitliga källorna för uppvärmning och energi. Det är trä som har blivit noggrant torkat och berett för att användas som bränsle.

En av vedens största fördelar är dess naturliga och hållbara källa. Den kommer direkt från träd, som är en förnybar resurs. Dess användning har minimal miljöpåverkan och är därför ett miljövänligt alternativ för uppvärmning jämfört med fossila bränslen.
ved

Ved, tryggt och enkelt

När du beställer ved av oss levererar vi med hemtransport inkluderat i priset. Detta gäller om du bor i Stockholm.

Beställ ved direkt via oss och ni är enbart ett par klick ifrån att elda!

björkved 40 liter - fler än 50 säckar

>50 säckar björkved

40-liters säckar
Offert

Inklusive hemleverans

björkved 40 liter - 50 säckar

50 säckar björkved

40-liters säckar
5450kr

Inklusive hemleverans

björkved 40 liter - 30 säckar

30 säckar björkved

40-liters säckar
3570kr

Inklusive hemleverans

björkved 40 liter - 15 säckar

15 säckar björkved

40-liters säckar
1935kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - 15 säckar

15 säckar björkved

30-liters säckar
1785kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - 30 säckar

30 säckar björkved

30-liters säckar
3270kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - 50 säckar

50 säckar björkved

30-liters säckar
4950kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - fler än 50 säckar

<50 säckar björkved

30-liters säckar
Offert

Inklusive hemleverans

Vad tycker våra kunder

Ved - billiga priser

Transport inkluderad

När du beställer ved av oss levererar vi med hemtransport inkluderat i priset hela vägen till din dörr. Detta gäller om du beställer ved inom Stockholm.

Bärhjälp

Vi erbjuder även bärhjälp mot en extra kostnad på 300 kr.

Billigare leveranser med samfrakt

Samfrakt är ett system där flera olika personer eller företag kombinerar sina leveranser för att minska kostnaderna och minska belastningen på miljön.

Genom att samfrakta våra leveranser kan flera personer dela på kostnaden för transport och samtidigt minska antalet lastbilar på vägarna. 

På så sätt minskar vi utsläppen av koldioxid och andra skadliga ämnen, samtidigt som det gör våra leveranser mer ekonomiskt fördelaktiga för dig som kund. 

Samfrakt är en bra lösning för företag eller enskilda personer som vill göra en insats för miljön samtidigt som de sparar pengar.

Snabba och klimatsmarta leveranser

vedVed, ett av människans äldsta bränslen, har varit en pålitlig källa till energi och värme i tusentals år. Det är trä som har torkats och förberetts för att användas som bränsle och har en rik historia över hela världen.

En av de mest uppenbara fördelarna med ved är dess tillgänglighet. Träd, som är källan till ved, finns i överflöd på vår planet och är en förnybar resurs om de skördas och hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Detta gör ved till ett hållbart alternativ till fossila bränslen och en viktig del av övergången till mer miljövänliga energikällor.

Vedens mångsidighet är en annan framstående egenskap. Den kan användas för att värma bostäder, laga mat, generera el och skapa en mysig atmosfär i öppna spisar eller eldstäder. Dess förmåga att avge en jämn och långvarig värme gör den till ett populärt val för många hushåll och stugor. Dessutom ger olika trädslag, som ek, björk och tall, olika smaker och egenskaper när de används för matlagning eller rökning av livsmedel.

Förutom dess praktiska användning har ved också en djup kulturell betydelse. Historiskt sett har ved varit en central del av människors livsstil och överlevnad, och det har ofta varit föremål för ritualer och traditioner runt om i världen.

Det är dock viktigt att använda ved med omsorg och ansvar. Hållbar skogsbruk och korrekt torkning av ved är avgörande för att säkerställa att våra skogar bevaras och att ved används effektivt och miljövänligt.

I dagens tid, där hållbarhet och klimatmedvetenhet är viktiga, förblir ved en relevant och värdefull resurs. Den fortsätter att spela en central roll i människors värmebehov och har en plats i våra hjärtan som en pålitlig och traditionell energikälla.

ved

Beställ ved direkt