Ved Stockholm, med klimatsmarta leveranser

Ved Stockholm, Vedexpress är en leverantör av ved i Stockholm som erbjuder förstklassig björkved med klimatsmart samfrakt direkt hem till din dörr.

Stockholmare värderar inte bara vedens funktionella värde utan även dess kulturella och ekologiska betydelse. Att elda ved i en öppen spis eller kamin ger en autentisk och mysig atmosfär som många söker i sina hem. Samtidigt är ved en miljövänlig energikälla.
ved stockholm

Ved Stockholm, tryggt och enkelt

När du beställer ved av oss levererar vi med hemtransport inkluderat i priset. Detta gäller om du bor i Stockholm.

Beställ ved direkt via oss och ni är enbart ett par klick ifrån att elda!

björkved 40 liter - fler än 50 säckar

>50 säckar björkved

40-liters säckar
Offert

Inklusive hemleverans

björkved 40 liter - 50 säckar

50 säckar björkved

40-liters säckar
5450kr

Inklusive hemleverans

björkved 40 liter - 30 säckar

30 säckar björkved

40-liters säckar
3570kr

Inklusive hemleverans

björkved 40 liter - 15 säckar

15 säckar björkved

40-liters säckar
1935kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - 15 säckar

15 säckar björkved

30-liters säckar
1785kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - 30 säckar

30 säckar björkved

30-liters säckar
3270kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - 50 säckar

50 säckar björkved

30-liters säckar
4950kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - fler än 50 säckar

<50 säckar björkved

30-liters säckar
Offert

Inklusive hemleverans

Vad tycker våra kunder

Ved Stockholm - billiga priser

Transport inkluderad

När du beställer ved av oss levererar vi med hemtransport inkluderat i priset hela vägen till din dörr. Detta gäller om du beställer ved inom Stockholm.

Bärhjälp

Vi erbjuder även bärhjälp mot en extra kostnad på 300 kr.

Billigare leveranser med samfrakt

Samfrakt är ett system där flera olika personer eller företag kombinerar sina leveranser för att minska kostnaderna och minska belastningen på miljön.

Genom att samfrakta våra leveranser kan flera personer dela på kostnaden för transport och samtidigt minska antalet lastbilar på vägarna. 

På så sätt minskar vi utsläppen av koldioxid och andra skadliga ämnen, samtidigt som det gör våra leveranser mer ekonomiskt fördelaktiga för dig som kund. 

Samfrakt är en bra lösning för företag eller enskilda personer som vill göra en insats för miljön samtidigt som de sparar pengar.

Snabba och klimatsmarta leveranser

ved stockholmI Stockholm, Sveriges pulserande huvudstad, har användningen av ved som energikälla en djup historisk förankring och en modern miljömedvetenhet. Denna kombination av tradition och framtidens hållbarhet gör ved till en betydande del av Stockholms energilandskap.

Stockholms omgivningar är rika på skogar, och användningen av ved som bränsle har alltid varit en naturlig del av stadens livsstil. Denna anrika tradition har inte bara överlevt utan också blomstrat i modern tid när människor söker effektiva och miljövänliga sätt att värma sina hem.

Ved Stockholm – Björkved, tallved och ekved är några av de vanligaste vedtyperna som man hittar i Stockholm. Varje träslag har sina egna unika egenskaper. Björkved är känd för sin höga energitäthet och låga sotproduktion, vilket gör den idealisk för både öppna spisar och vedspisar. Tallved ger en behaglig arom och används ofta i bastuar och för rökning av mat. Ekved är oöverträffad när det gäller brinntid och är en favorit för de långa vinterkvällarna.

Stockholm är också en stad som omfamnar hållbarhet, och användningen av ved är inget undantag. Lokala vedleverantörer i regionen arbetar hårt för att erbjuda certifierad och hållbart skördad ved. Detta garanterar att vedanvändningen inte bara är ekonomiskt fördelaktig utan också skonsam mot miljön.

För stockholmarna är inköp av ved en årstidsmässig tradition. Det är inte bara en källa till värme utan även en ritual som förbinder människor med naturen och Stockholms rika kulturarv.

Sammanfattningsvis är ved i Stockholm mycket mer än bara bränsle. Det är ett arv, en miljömedveten energikälla och en del av stadens själ. Genom att omfamna den moderna hållbarheten bevarar Stockholm sin djupa koppling till vedens värme och tradition samtidigt som den ser framåt mot en renare och grönare framtid.

ved stockholm

Beställ ved direkt