Ved Stockholm - med hemleverans

Ved Stockholm – Ved är en populär bränslekälla för att värma upp bostäder och andra byggnader under kalla vintermånader. 

Vedexpress är en leverantör av ved i Stockholm som erbjuder förstklassig björkved med klimatsmart samfrakt direkt hem till din dörr.

Ved Stockholm - våra billiga priser i Stockholm

När du beställer ved av oss levererar vi med hemtransport inkluderat i priset. Detta gäller om du bor i Stockholm. 

Beställ ved direkt via oss och ni är enbart ett par klick ifrån att elda!

10 säckar 30 L

1 290 kr

Inklusive hemleverans

20 säckar 30 L

2 499 kr

Inklusive hemleverans

30 säckar 30 L

3 600 kr

Inklusive hemleverans

50 säckar 30 L

5 450 kr

Inklusive hemleverans

10 säckar 40 L

1 490 kr

Inklusive hemleverans

20 säckar 40 L

2 900 kr

Inklusive hemleverans

30 säckar 40 L

4 200 kr

Inklusive hemleverans

50 säckar 40 L

6 590 kr

Inklusive hemleverans

Mer om vår björkved

Björkved är en vanlig typ av ved som används för att värma upp bostäder och andra byggnader. Det är ett lätt och mjukt träslag som ger en bra värme och lång brinntid. Björkved är också känt för sin höga energiinnehåll och låga askhalten, vilket gör det till ett bra val för att värma upp kaminer och pannor.

Björkved är också ett bra alternativ för de som är känsliga för rök och damm eftersom det ger en ren och frisk brasa. Dessutom är det ett hållbart alternativ eftersom björk är en snabbväxande träsort.

Det är viktigt att välja rätt typ av björkved beroende på din kamin eller panna, välj en kvalitativ ved från en pålitlig leverantör för att säkerställa att du får en bra brasa och energi.

ved stockholm

Vad våra kunder tycker om Vedexpress och våra levereranser inom Stockholm.

Ved Stockholm – Att ha nöjda kunder är vår prioritet.

stars

”Väldigt bra service, kvalitativ björkved. Vi kommer beställa igen.”

Malin Johansson

stars

”Jag använde Vedexpress.se för att köpa ved till min kamin och är supernöjd med tjänsten. Leveransen var i tid och veden var av hög kvalitet. ”

Olle Claesson

stars

”Fantastik trevlig personal och väldigt snabb leverans. Rekommenderar Vedexpress.”

Nikko Lionakis

Samfrakt av våra vedleveranser.

Samfrakt är ett system där flera olika personer eller företag kombinerar sina leveranser för att minska kostnaderna och minska belastningen på miljön.

Genom att samfrakta våra leveranser kan flera personer dela på kostnaden för transport och samtidigt minska antalet lastbilar på vägarna. 

På så sätt minskar vi utsläppen av koldioxid och andra skadliga ämnen, samtidigt som det gör våra leveranser mer ekonomiskt fördelaktiga för dig som kund. 

Samfrakt är en bra lösning för företag eller enskilda personer som vill göra en insats för miljön samtidigt som de sparar pengar.

Ved Stockholm - vår hemleverans

När du beställer ved av oss levererar vi med hemtransport inkluderat i priset. Detta gäller om du beställer ved Stockholm, Västerås, Uppsala eller Enköping.

Bärhjälp

Vi erbjuder bärhjälp mot en extra kostnad på 300 kr.