Björkved, med klimatsmarta leveranser

Björkved är ett utmärkt bränsleval för uppvärmning, känt för sina överlägsna egenskaper. Denna ved är främst av björkträ och är känd för sin höga energiinnehåll, vilket ger en lång och effektiv brinntid. Björkved producerar också minimalt med sot, vilket gör den till ett rent och miljövänligt alternativ. Den är perfekt för både öppna spisar och kaminer och är ett populärt val för de som söker en pålitlig och effektiv källa för värme.

Oavsett om det är för din stuga, hemmet eller eldstaden, är björkved ett utmärkt alternativ för att hålla dig varm under kalla dagar.
björkved

Björkved, tryggt och enkelt

När du beställer ved av oss levererar vi med hemtransport inkluderat i priset. Detta gäller om du bor i Stockholm.

Beställ ved direkt via oss och ni är enbart ett par klick ifrån att elda!

björkved 40 liter - fler än 50 säckar

>50 säckar björkved

40-liters säckar
Offert

Inklusive hemleverans

björkved 40 liter - 50 säckar

50 säckar björkved

40-liters säckar
5450kr

Inklusive hemleverans

björkved 40 liter - 30 säckar

30 säckar björkved

40-liters säckar
3570kr

Inklusive hemleverans

björkved 40 liter - 15 säckar

15 säckar björkved

40-liters säckar
1935kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - 15 säckar

15 säckar björkved

30-liters säckar
1785kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - 30 säckar

30 säckar björkved

30-liters säckar
3270kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - 50 säckar

50 säckar björkved

30-liters säckar
4950kr

Inklusive hemleverans

björkved 30 liter - fler än 50 säckar

<50 säckar björkved

30-liters säckar
Offert

Inklusive hemleverans

Vad tycker våra kunder

Björkved - billiga priser

Transport inkluderad

När du beställer ved av oss levererar vi med hemtransport inkluderat i priset hela vägen till din dörr. Detta gäller om du beställer ved inom Stockholm.

Bärhjälp

Vi erbjuder även bärhjälp mot en extra kostnad på 300 kr.

Billigare leveranser med samfrakt

Samfrakt är ett system där flera olika personer eller företag kombinerar sina leveranser för att minska kostnaderna och minska belastningen på miljön.

Genom att samfrakta våra leveranser kan flera personer dela på kostnaden för transport och samtidigt minska antalet lastbilar på vägarna. 

På så sätt minskar vi utsläppen av koldioxid och andra skadliga ämnen, samtidigt som det gör våra leveranser mer ekonomiskt fördelaktiga för dig som kund. 

Samfrakt är en bra lösning för företag eller enskilda personer som vill göra en insats för miljön samtidigt som de sparar pengar.

Snabba och klimatsmarta leveranser

björkvedBjörkved är en av naturens mest värdefulla gåvor när det gäller bränsle för uppvärmning. Det är en ved av hög kvalitet som har varit en favorit bland vedanvändare i generationer. Här ska vi utforska de många fördelarna med björkved och varför det är ett så populärt val för människor över hela världen.

Björkved är känd för sin höga energitäthet. Detta innebär att den ger en imponerande mängd värmeenergi per kubikmeter ved. Den höga energitätheten gör björkved till ett effektivt och ekonomiskt val för uppvärmning. Det innebär att du behöver mindre ved för att hålla din bostad varm under de kalla månaderna, vilket i sin tur minskar bränslekostnaderna och ger dig mer för pengarna.

En annan anmärkningsvärd fördel med björkved är dess renhet. När du eldar björkved genereras minimalt med sot och aska. Detta gör inte bara rengöringen av eldstaden eller kaminen enklare utan bidrar också till en renare miljö. Människor som värdesätter miljövänliga alternativ för uppvärmning föredrar ofta björkved på grund av dess låga miljöpåverkan.

Björkved är också känd för sin jämn och förutsägbar brinntid. Den brinner långsamt och jämnt, vilket ger en stabil och pålitlig värme under lång tid. Detta är särskilt viktigt för dem som använder ved för att värma sina hem, eftersom de kan lita på att björkveden kommer att leverera en konstant värme utan att kräva ständig övervakning.

Sammanfattningsvis är björkved en naturlig bränslekälla som erbjuder hög energitäthet, ren förbränning och pålitlig värme. Oavsett om du använder den i en öppen spis, kamin eller annan uppvärmningsapparat, kan du vara säker på att björkved kommer att hålla dig varm och bekväm, samtidigt som den minskar din miljöpåverkan och sparar pengar. Det är ett tidlöst val som fortsätter att imponera med sina många fördelar.

björkved

Beställ ved direkt